Publieke Spelers

Maatwerk

De uitdaging als uitnodiging

Publieke Spelers maakt trainingen op maat om de uitdagingen waar specifiek jullie organisatie voor staat effectiever tegemoet te treden. De vragen en casuïstiek die bij jullie actueel zijn vormen het uitgangspunt. Belangrijke thema’s hierin zijn:

  • politiek bestuurlijke sensitiviteit of gevoeligheid;
  • ambtelijk vakmanschap, politiek ambtelijk verhoudingen;
  • succesvol samenwerken tussen overheden onderling of tussen overheid en andere organisaties;
  • de werking van ons democratisch systeem en hoe dat beter zou kunnen;
  • co-creatie, interactieve beleidsvorming en overheidsparticipatie;
  • ethiek en integriteit in het openbaar bestuur.

Oplossing op maat

Het programma maken we samen, want deelnemers weten zelf vaak behoorlijk goed wat ze willen en moeten leren om meer impact te krijgen op de publieke zaak. Of je nu bij het Rijk werkt of bij een waterschap, een gemeente, een provincie, een uitvoeringsorganisatie of een gemeenschappelijke regeling, we maken een oplossing op maat voor jullie leer- en ontwikkelwensen. Altijd staat daarbij de combinatie van diepgang en praktische toepasbaarheid voorop. We oefenen veel met lastige situaties in het werk en maken waar mogelijk gebruik van educational games. We creëren de juiste veilige en uitdagende omgeving om nieuw gedrag te oefenen en versneld te kunnen leren.

Inzicht met Insights

In onze trainingen maken we graag gebruik van Insights Discovery, een tool die bij veel overheden wordt benut en die erg helpt om je succesvol te verplaatsen in de positie en stijl van een ander. En dat is een kerncompetentie als het gaat om politieke sensitiviteit.

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via info@publiekespelers.nl of 06 105 250 34 als je wilt weten wat Publieke Spelers voor jouw organisatie kan betekenen.