Publieke Spelers

Serious Games

Leren = spelen + ervaren

Neem deel aan onze Serious Games en vergroot op een speelse en indringende manier je politiek bestuurlijke sensitiviteit samen met andere publieke professionals, zoals beleidsmedewerkers, communicatie adviseurs, beleidsadviseurs, omgevingsmanagers, consultants, accounthouders, projectleiders, alliantiemanagers.

Je ervaart in een kort tijdsbestek wat je nodig hebt om proces- en persoonsgerichter te denken en handelen door in de rol van andere belanghebbenden te stappen. Want: als je het gespeeld en ervaren hebt, vergeet je het nooit meer.

Thema’s die onze Serious Games raken zijn onder andere:

  • bestuurlijk ambtelijke samenwerking
  • stijlen van besturen
  • de invloed van media
  • omgaan met belangentegenstellingen
  • samenwerken en onderhandelen
  • politiek-bestuurlijke gevoeligheid

Met onze Serious Games betreed je een voor jou relevant speelveld in het publieke domein, zodat je het ‘spel’ aan den lijve ervaart. Dat zorgt voor meer inzicht in hoe je je eigen opgave effectiever verder brengt. En het laat je zien waar winstpunten in je eigen ontwikkeling als moderne ambtenaar liggen. Deelnemen verruimt dus zowel je praktische kennis en inzichten, als je persoonlijk leiderschap.

In de kolom rechts naast deze pagina vind je een overzicht van onze actuele games. Door op de afbeeldingen te klikken lees je meer over de resultaten die onze Serious Games je kunnen helpen bereiken.

Wil je onze Serious Games inzetten voor je afdeling, organisatie, of samenwerkingsverband? Of wil je meer informatie? Bel 06 105 250 34 of mail tonco@publiekespelers.nl. In overleg met jou bepalen we de juiste setting voor het resultaat dat je wilt bereiken.